óvoda
Nyomtatás E-mail

Ugri Bugri Családi Sportnap:

 

Idén már harmadik alkalommal került megrendezésre családi sportnapunk október 11-én. Az idő kegyes volt hozzánk, hiszen gyönyörű őszi napsütéses délelőttben lehetett részünk.

 

 

 

Bővebben...
 
Nyomtatás E-mail

Kirándulni jó!

 

 A hosszúra nyúlt ősz kicsalogatta a csoportokat a természetbe. A családok nagy része egyáltalán nem, vagy csak nagyon keveset kirándul, így a gyerekeknek feledhetetlen élményt jelentett a szarvasi túra.

Bővebben...
 
Nyomtatás E-mail

Sport délelőtt az eperjesi óvodában

Szeptember 16-án meghívást kapott a Katica csoport az eperjesi óvodába, egy sportos délelőttre. A szentesi járattal utaztunk, ahol megismerkedhettek a gyerekek a buszon való közlekedés szabályaival, a jegyvásárlástól a magatartási szokásokig.

Bővebben...
 
Nyomtatás E-mail

Almaszüret

Szeptember 12-én almaszüretre készültünk az Őzike csoporttal közösen. Utaztatásunkról a fábiánsebestyéni önkormányzat gondoskodott , hiszen rendelkezésünkre bocsátották térítésmentesen a 60 férőhelyes buszukat.

Bővebben...
 
Nyomtatás E-mail

Színházban voltunk

Ebben a tanévben ismét lehetőségük nyílt az óvodásoknak, hogy színházi előadásokat tekinthessenek meg. Ezek a koncertek, mesejátékok, bábjátékok közel állnak a gyerekek érzésvilágához, az előadók könnyen megszólítják lelküket színvonalas műsoraikkal.

Bővebben...
 
Gádoros Nagyközség Hivatalos Honlapja, Powered by Joomla!;