Hírek

Magyar Államkincstár

Magyar Államkincstár

Rezsicsökkentés

DAOP-4.1.1/A-09-2010-0008 plakát
TOP-1.1.3-15-BS1-2016-00041 plakát
Nyomtatás E-mail

 

Tisztelt Gádorosi lakosok!
T Á J É K O Z T A T Ó

 

 

 

 

LAKOSSÁGI LOMTALANÍTÁSI AKCIÓ ELLÁTÁSÁRÓL

 

 

 

 

Mit szállítunk el a lomtalanítás keretében?


Feleslegessé vált tárgyakat (bútor, egyéb lom) lakásban keletkező mindennemű darabos hulladékokat, mely a lakossági rendszeres szemétszállítás keretén belül nem szállíthatók el.

 

 

Mire nem terjed ki az akció?


Ipari tevékenységből, vállalkozásból eredő hulladékokra, építési sitt törmelék, autóroncs, gumiabroncs, szénpor, szerves trágya, zsákba töltött háztartási hulladékra, kerti hulladékra, zöldhulladékra (ág, nyesedék, lomb, fű) veszélyes hulladékokra(hűtőgép,Tv és egyéb elektronikai hulladékok,különböző elemek akkumulátorok, lakkok, ragasztók, oldószerek, savak, lúgok, növényvédő szerek, zsírok, olajok,festékek, veszélyes anyagokkal szennyezett csomagolási hulladékok és minden egyéb veszélyesnek minősülő anyagok .). Szállítás a lomtalanítási ütemterv szerint a megjelölt időpontban a LAKÓÉPÜLET elől történik. Gádoros Nagyközség közterületének tisztasága érdekében csakis erre az időpontra készítse ki a lomokat, azok elszállítására A MEGADOTT NAPOKON 7 órától kerül sor. Kérjük az akció keretében NE tegyen ki háztartási hulladékot, mert azt a szél széthordja és a közterületet szennyezi. Az ilyen jellegű hulladékot a rendszeres szemétgyűjtés keretében szállítjuk el!

 

 

A lomtalanítás időpontja: 2017. november 02.(csütörtök) reggel 7 órától.

 

 

Az akció keretén belüli ingyenes szállítás csak az érvényes szerződéssel rendelkező ingatlantulajdonosokat illeti meg.

 

Kérjük a leüresített ingatlanok tulajdonosait NE helyezzék ki a lomokat, mert azok elszállításra nem kerülnek.

 

Lomtalanítással kapcsolatos információkat a honlapunkon is megtekinthetik a www.ohunkft.hu címen, valamint telefonon is érdeklődhetnek a 68/512-462-es telefonszámon.


 

Tisztelettel:


A DAREH Bázis Zrt. –vel közreműködve:

Orosházi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

 
Gádoros Nagyközség Hivatalos Honlapja, Powered by Joomla!;