Hírek

Magyar Államkincstár

Magyar Államkincstár

Rezsicsökkentés

DAOP-4.1.1/A-09-2010-0008 plakát
TOP-1.1.3-15-BS1-2016-00041 plakát
Nyomtatás E-mail

 

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!2017. novemberétől Gádoroson is elindul a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés, amely a lakosság számára díjmentesen igénybe vehető a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás részeként. A szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges sárga szelektíves edényzetek átvehetőek Gádoros, Kossuth u. 1. sz. alatt.


Az ingatlantulajdonosok 1 db sárga 240 literes szelektív hulladék gyűjtésére alkalmas edényt és igény esetén a kertes házas övezetben ingatlanonként 1 db 300 literes HÁZI komposztáló edényzetet vehetnek át, aki komposztáló edényt kap, attól nem gyűjtenek be zöldhulladékot.


A szelektív hulladékgyűjtő edényzetek tulajdonjoga Gádoros település új hulladékgazdálkodási közszolgáltatója a DAREH BÁZIS NONPROFIT Zrt., melynek használatáért nem kell bérleti díjat fizetni, azonban az átvétel a jogszabályi előírások alapján kötelező.


Szelektív hulladékgyűjtő edények és komposztáló edények

átvételi időpontja:

2017. október 25-26-27-én 8 órától 18 óráig.


ÁTVÉTEL FELTÉTELEI:

1.) SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY ÉS LAKCÍMKÁRTYA,

2.) ÁTVÉTELI ELISMERVÉNY,

3.) MEGHATALMAZÁS, HA A SZÁMLAFIZETŐNEK

NINCS LEHETŐSÉGE AZ EDÉNY ÁTVÉTELÉRE.


A meghatalmazás csak 2 tanú aláírásával érvényes.

Az átvételi elismervényre és a meghatalmazásra vonatkozó formanyomtatvány A www.ohunkft.hu oldalon a dokumentumok menüpont alatt található és letölthető, vagy az átvétel helyszínén is igényelhető.


Önkormányzat
 
Gádoros Nagyközség Hivatalos Honlapja, Powered by Joomla!;