Hírek

Magyar Államkincstár

Magyar Államkincstár

Rezsicsökkentés

DAOP-4.1.1/A-09-2010-0008 plakát
Nyomtatás E-mail

Tisztelt Gádorosi Lakosok!

A Jobbik Gádorosi szervezete által készített és publikált szórólapja nem maradhat részemről válasz nélkül.

Nem kívánok tételesen foglalkozni azokkal a minden alapot nélkülöző rágalmakkal, amelyekkel engem és „csapatomat” próbáltak lejáratni.

Tájékoztatom Önöket, hogy a község honlapján közzé tesszük a volt jegyző felmentésével kapcsolatos dokumentumokat, amelyeket a „jegyző peranyagai”-ra kattintva érhetnek el.

Továbbá a nyilvánosság elé tárjuk a volt jegyző hozzám intézett kérdéseit és a válaszomat tartalmazó dokumentumokat.

Kérem Önöket olvassák el az iratokat és alkossanak véleményt belátásuk és a saját normáik szerint.

Azt gondolom, hogy az én minden magyarázkodásomnál ékesebben beszélnek azok a papírok amelyek tartalmazzák a jegyző felmentésének körülményeit.

Külön kiemelendő, hogy a bírósági jegyzőkönyvek és beadványok tartalmazzák a volt jegyző megnyilatkozásait, amelyeket megismerve megalapozottabb véleményt tudnak alkotni a gádorosiak.

Közzé tesszük továbbá azt a befizetési bizonylatot amely igazolja, hogy a szórólapon feltüntetett telefonszámla összegéből 198.620 Ft-ot befizettem a pénztárba.

Egyebekben pedig sem nekem, sem a „csapatomnak” nincs szükségem olyan „támogatókra” akik megalapozatlanul, minden tényszerű tájékozódás nélkül, rágalmazva igyekeznek a gádorosi lakosokat félrevezetni, felesleges indulatokat szítani.

Maronka Lajos

polgármester

 
//
Gádoros Nagyközség Hivatalos Honlapja, Powered by Joomla!; created by dlacee
//