Hírek

Magyar Államkincstár

Magyar Államkincstár

Rezsicsökkentés

DAOP-4.1.1/A-09-2010-0008 plakát
TOP-1.1.3-15-BS1-2016-00041 plakát
Nyomtatás E-mail

Gádorosi szelektív hulladékgyűjtési tájékoztató! Tisztelt Ügyfelünk!

   Ismételten felhívjuk a lakosság figyelmét a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára.  

Erre az Önök lakóövezetében a „házhoz menő zsákos” szelektív hulladékgyűjtés áll rendelkezésre.

   A csomagolási hulladékkal megrakott saját háztartásában használatos „zsáko(ka)t” társaságunk minden hónap 2. keddjén külön gyűjtőjáratban reggel 6 órától szállítja el, válogatóüzemünkben történő utóválogatásra. Kérjük, hogy a fent jelzett időpontig szíveskedjenek a megtelt zsáko(ka)t kihelyezni az ingatlanuk elé.

Kérjük, segítsék és becsüljék meg válogatóüzemünkben dolgozó kollégáink nehéz munkáját azzal, hogy társaságunk anyacégének honlapján (www.szkht.hu/hulladekgyujtes/szelektiv-hulladekgyujtesi-rendszer) és a szóróanyagokon feltüntetett csomagolóanyagokat teszik a szelektív hulladékba.

   A szelektív hulladékot elhelyezése előtt kérjük, úgy kezelje, hogy minél kevesebb helyet foglaljon el, emiatt kérjük, TAPOSSA LAPOSRA! A kilapított – levegőmentes formájú – italos kartondobozra, PET palackra hajtsa vissza a kupakot, mielőtt visszanyerné eredeti térfogatát! Amennyiben szolgáltatásunkkal kapcsolatban kérdése, észrevétele van, forduljon bizalommal társaságunkhoz az alábbi elérhetőségeken:   

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. * www.telepulestisztasag.hu

 

Telefonos és személyes ügyfélszolgálat

(6728 Szeged, Városgazda sor 1.)

ügyfélfogadási ideje:  hétfő, kedd, szerda: 8:00-15:00

           csütörtök: 7:00-19:00

           péntek: 8:00-13:00

Telefon: 62/777-111; Fax: 62/777-112

Hulladékszállítással kapcsolatos bejelentések, észrevételek: 62/777-234

Köszönjük, hogy a szelektív hulladékgyűjtéssel Ön is hozzájárul a hulladékgazdálkodás fejlesztéséhez, a hulladékok okozta környezetterhelés csökkentéséhez, a környezet minőségének javításához.

 
Gádoros Nagyközség Hivatalos Honlapja, Powered by Joomla!;