Hírek

Magyar Államkincstár

Magyar Államkincstár

Rezsicsökkentés

DAOP-4.1.1/A-09-2010-0008 plakát
TOP-1.1.3-15-BS1-2016-00041 plakát
Nyomtatás E-mail

Lomtalanítás


A Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft. tájékoztatja Gádoros település lakosságát, hogy 2014 November 08-án lomtalanítást végez a város területén. A lomtalanítás zavartalan lebonyolítása érdekében kérjük a lakosokat, hogy az elszállításra szánt lomot legkésőbb November 08-án reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlan elé úgy, hogy az ne akadályozza a közlekedést.

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a lomtalanítás kizárólag a lomok elszállítására szolgál (pl. nagyobb méretű berendezési tárgy, bútor, ágybetét, háztartási berendezés és készülék, rongy, edény, eszköz stb.) A későn kihelyezett hulladékok, valamint az építési törmelékek, komposztálható hulladékok, állati trágyák, veszélyesnek minősülő hulladékok (pl. akkumulátorok, vegyszerek, üzem- és kenőanyagok, gépjármű kerékköpenyek stb.) elszállítása nem áll módunkban.


Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft.

 
..lemgo.net.. Eine halbe Drachme, zwei Gramm oder Kubikzentimeter. Dieses Kraut hier gehört eine bemerkenswerte Gruppe die solanacese, die alle Mitglieder zwei oder mehrere Alkaloide eng einander in site der Chemie und link physiologische Wirkung ähnelt. ..28.06.2017.. 11
//
Gádoros Nagyközség Hivatalos Honlapja, Powered by Joomla!; created by dlacee
//