Hírek

Magyar Államkincstár

Magyar Államkincstár

Rezsicsökkentés

DAOP-4.1.1/A-09-2010-0008 plakát
TOP-1.1.3-15-BS1-2016-00041 plakát
Nyomtatás E-mail

Tisztelt Gádorosi Polgárok!


A gádorosi szennyvízcsatorna-hálózat építésében az Önök felelőssége is, hogy az uniós pályázat feltételeinek településünk meg tudjon felelni, így megszerezzük és megtarthassuk a jelentős támogatást. A szennyvíztelep próbaüzemének kezdési időpontja közeleg, ehhez a lakossági rákötések számának emelése a cél.


Ezért az önkormányzat a következő AKCIÓT hirdeti meg:

2013.szeptember 1-ig INGYENES szolgáltatásban részesül,

ha: 2012.december 31-ig kiépítiés a Vízművel jóváhagyatja házi csatornahálózatát, és a telep üzembe helyezése után (kb. január közepén) ráköt a hálózatra.A Vízművek HATÁROZOTTAN KÉRI,hogy ha Ön még nem szerezte meg a jóváhagyást, hívja a kiemelt telefonszámon a szakembereket, akik INGYEN szemrevételezik az Ön csatornáját.

Ingyenes helyszíni szemle Gádoroson: pénteki napokon.

Időpont egyeztetésért HÍVJA a 06-68-411-199-es telefonszámot.


A települési csatornahálózat kiépítése közös ügyünk. A víziközmű társulat megalakulásával vállaltuk, hogy ezt a fejlesztést megvalósítjuk. A lakossági hozzájárulás meg nem fizetése köztartozásnak minősül, amely adók módjára behajtható. A gádorosi önkormányzat szeptember hónapban megindította a behajtásokat. A hátralékosok körében javul a fizetési morál, a legtöbben belátják: az önrészt mindenkinek be kell fizetni, és eleget is tesznek kötelezettségüknek.


Emlékeztetőül:

  • A környezetterhelési díjról szóló törvény értelmében minden településen ún. talajterhelési díjat kell fizetni azoknak, akik ingatlana előtt elmegy a közcsatorna, és nincsenek rákötve. Idén ez a díj több mint 10-szeresére emelkedett (1800ft/m3), aminek csak töredéke a települési közüzemi csatornadíj.

Dr. Prozlik László

VTK-elnök

 
Gádoros Nagyközség Hivatalos Honlapja, Powered by Joomla!;