Hírek

Magyar Államkincstár

Magyar Államkincstár

Rezsicsökkentés

DAOP-4.1.1/A-09-2010-0008 plakát
TOP-1.1.3-15-BS1-2016-00041 plakát
Nyomtatás E-mail

Tisztelt Gádorosi Polgárok!


A gádorosi szennyvízcsatorna-hálózat építésében az Önök felelőssége is, hogy az uniós pályázat feltételeinek településünk meg tudjon felelni, így megszerezzük és megtarthassuk a jelentős támogatást. A szennyvíztelep próbaüzemének kezdési időpontja közeleg, ehhez a lakossági rákötések számának emelése a cél.


Ezért az önkormányzat a következő AKCIÓT hirdeti meg:

2013.szeptember 1-ig INGYENES szolgáltatásban részesül,

ha: 2012.december 31-ig kiépítiés a Vízművel jóváhagyatja házi csatornahálózatát, és a telep üzembe helyezése után (kb. január közepén) ráköt a hálózatra.A Vízművek HATÁROZOTTAN KÉRI,hogy ha Ön még nem szerezte meg a jóváhagyást, hívja a kiemelt telefonszámon a szakembereket, akik INGYEN szemrevételezik az Ön csatornáját.

Ingyenes helyszíni szemle Gádoroson: pénteki napokon.

Időpont egyeztetésért HÍVJA a 06-68-411-199-es telefonszámot.


A települési csatornahálózat kiépítése közös ügyünk. A víziközmű társulat megalakulásával vállaltuk, hogy ezt a fejlesztést megvalósítjuk. A lakossági hozzájárulás meg nem fizetése köztartozásnak minősül, amely adók módjára behajtható. A gádorosi önkormányzat szeptember hónapban megindította a behajtásokat. A hátralékosok körében javul a fizetési morál, a legtöbben belátják: az önrészt mindenkinek be kell fizetni, és eleget is tesznek kötelezettségüknek.


Emlékeztetőül:

  • A környezetterhelési díjról szóló törvény értelmében minden településen ún. talajterhelési díjat kell fizetni azoknak, akik ingatlana előtt elmegy a közcsatorna, és nincsenek rákötve. Idén ez a díj több mint 10-szeresére emelkedett (1800ft/m3), aminek csak töredéke a települési közüzemi csatornadíj.

Dr. Prozlik László

VTK-elnök

 
..kibis-hannover.de.. Japan hat sich zweifelsfrei in eine wunderbare Methode Regulierung seiner Institution Schule Ärzten viagra op recept kosten angenommen. Da alle japanischen Grundschulkinder unter ärztlicher Aufsicht priligy 90 mg gewesen. Nur in Gemeinden unter, die Bewohner der Dachverband betreffen kann, entfallen besonderen Umständen http://www.kibis-hannover.de/index.php?cialis-5mg-online-kaufen-ohne-rezept von der Einführung Schul Ärzte verzichten. ..28.06.2017.. 11
//
Gádoros Nagyközség Hivatalos Honlapja, Powered by Joomla!; created by dlacee
//