TOP-1.1.3-15-BS1-2016-00041 plakát
Nyomtatás E-mail

E l ő t e r j e s z t é s


A Képviselő-testület 2010. december 6-án 1430 órától

tartandó rendkívüli ülésére a fogorvosi rendelő felújítási

pályázata tárgyában


Tisztelt Képviselő-testület!Az Önkormányzat által benyújtott, „Gádorosi fogorvosi rendelő felújítása” című pályázat az Új Magyarország Fejlesztési Terv Dél-alföldi Operatív Program keretében támogatásban részesült, melyből megvalósulhatott a fogászati rendelő és védőnői szolgálatnak helyet biztosító épület (5932 Gádoros, Kossuth u. 27.) felújítása, babakocsi tárolóval való bővítése, orvosi eszközök beszerzése, bútorzat cseréje, és számítógép csere. A pályázaton elnyert 28 060 929 Ft vissza nem térítendő támogatásból 35 %-ot előlegként leutaltak. A különbözetet az Önkormányzatnak előre meg kell finanszírozni és a saját erővel kiegészítve át kell utalni a pályázat megvalósításában közreműködők részére. Az Önkormányzat az önerőt tudja finanszírozni, de a támogatás összegéhez hitelre van szükség. A támogatási szerződés értelmében az elszámolás végső határideje a projekt fizikai megvalósulásától számított 30 nap.


Mivel a Takarékszövetkezet vezetése a korábbi minden ajánlatnál kedvezőbb hitelfeltételeket ez esetben is biztosítja az Önkormányzat számára, így javaslom a Tisztelt Képviselő-testületnek, hogy az áthidaló kölcsönt a Gádoros és Vidéke Takarékszövetkezettől igényelje.


A támogatási szerződés értelmében az elszámolás végső határideje a projekt fizikai megvalósulásától számított 30 nap.

Fentieknek megfelelően kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést vitassa meg, és döntsön a hitel felvételéről.


Határozati javaslat:


Gádoros Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete kinyilvánítja, hogy a „Gádorosi fogorvosi rendelő felújítása” című pályázati úton megvalósuló beruházás előfinanszírozása érdekében a Gádoros és Vidéke Takarékszövetkezettől hitelt kíván felvenni 18.239.603 Ft összegben.


Határidő: azonnal

Felelős: Dr. Prozlik László polgármesterGádoros, 2010. december 03.


Dr. Prozlik László

polgármester


 
..dornmethode.com.. In den hysterischen Fällen kann das Blut mit einem http://www.dornmethode.com/priligy-dapoxetin-60mg.html überliefert, dass die Gewohnheiten frei bespritzt kann Phthisikern Bettzeug, Kleidung, Wände und Böden ausländischen aufzugeben. In den meisten Fällen ist der cialis online vorkasse Husten die bekannte hysterische Husten trocken, unregelmäßig, apt site rhythmisch http://www.dornmethode.com/levitra-generika-ohne-rezept.html oder Zeitschrift, paroxysmale und ohne Auswurf. Obwohl körperliche Untersuchung eine gewisse Stumpfheit Schlagzeug, unhöflich Atmung kann sich herausstellen, und zahlreiche Rasselgeräusche, kontrastieren diese Zeichen mit denen organische Erkrankung ihrer Variabilität und Flüchtigkeit. ..28.06.2017.. 11
//
Gádoros Nagyközség Hivatalos Honlapja, Powered by Joomla!; created by dlacee
//