Hírek

Magyar Államkincstár

Magyar Államkincstár

Rezsicsökkentés

DAOP-4.1.1/A-09-2010-0008 plakát
TOP-1.1.3-15-BS1-2016-00041 plakát
Nyomtatás E-mail

Községi Karácsony

Településünkön 2008. december 20-án került megrendezésre a karácsonyi ünnepség. A község központjában előre feldíszítették a fenyőfákat és a már meglévő díszkivilágítást is tovább bővítették.

Sajnos „erős embereink” már a díszek elhelyezésének első napján tudatták jelenlétüket. Az sem fogott ki rajtuk, hogy a fenyőket előre megfontolt szándékkal csak bizonyos magasságban díszítették éppen rájuk gondolva. Ez nem volt akadály, a művelődéséi ház előtti padot elvonszolták a fák alá, és arra állva szedték le a díszeket, ki is csomagolták őket abban bízva, hogy van benne ajándék. Gondolom, a csalódottságuknak adtak hangot azzal, hogy a művelődési ház kilincsére akasztották és szétdobálták őket. A pad sem úszta meg, azt eltörték, és a kerékpártárolót is messzire vonszolták mérgükben. Így indult a falu karácsonyi készülődése, ami persze a szervezők hangulatát kissé megviselte, de nem törte le!

December 20-án újabb díszeket helyeztek el a fákra, immáron teljes magasságban. Ünnepi zene töltötte be a teret, a Gondozási Központ dolgozói meleg teát osztottak miközben gyülekeztek a kicsik és nagyok a közös ünneplésre.

A település képviselői úgy határoztak, hogy az idei évben szakítanak a hagyományokkal és az óvodás, iskolás gyerekeken túl a 3 év alatti gyermekeket is megajándékozzák.

Az ünnepi meghívást sokan elfogadták, hiszen alig maradt gazdátlan csomag. Reméljük sikerült olyan örömet szerezni vele, mint amilyen örömmel készítették azokat!

HnéHM

 
//
Gádoros Nagyközség Hivatalos Honlapja, Powered by Joomla!; created by dlacee
//