Hírek

Magyar Államkincstár

Magyar Államkincstár

Rezsicsökkentés

DAOP-4.1.1/A-09-2010-0008 plakát
TOP-1.1.3-15-BS1-2016-00041 plakát
Nyomtatás E-mail

Községi Karácsony

Településünkön 2008. december 20-án került megrendezésre a karácsonyi ünnepség. A község központjában előre feldíszítették a fenyőfákat és a már meglévő díszkivilágítást is tovább bővítették.

Sajnos „erős embereink” már a díszek elhelyezésének első napján tudatták jelenlétüket. Az sem fogott ki rajtuk, hogy a fenyőket előre megfontolt szándékkal csak bizonyos magasságban díszítették éppen rájuk gondolva. Ez nem volt akadály, a művelődéséi ház előtti padot elvonszolták a fák alá, és arra állva szedték le a díszeket, ki is csomagolták őket abban bízva, hogy van benne ajándék. Gondolom, a csalódottságuknak adtak hangot azzal, hogy a művelődési ház kilincsére akasztották és szétdobálták őket. A pad sem úszta meg, azt eltörték, és a kerékpártárolót is messzire vonszolták mérgükben. Így indult a falu karácsonyi készülődése, ami persze a szervezők hangulatát kissé megviselte, de nem törte le!

December 20-án újabb díszeket helyeztek el a fákra, immáron teljes magasságban. Ünnepi zene töltötte be a teret, a Gondozási Központ dolgozói meleg teát osztottak miközben gyülekeztek a kicsik és nagyok a közös ünneplésre.

A település képviselői úgy határoztak, hogy az idei évben szakítanak a hagyományokkal és az óvodás, iskolás gyerekeken túl a 3 év alatti gyermekeket is megajándékozzák.

Az ünnepi meghívást sokan elfogadták, hiszen alig maradt gazdátlan csomag. Reméljük sikerült olyan örömet szerezni vele, mint amilyen örömmel készítették azokat!

HnéHM

 
Gádoros Nagyközség Hivatalos Honlapja, Powered by Joomla!;