Nyomtatás E-mail

Ugri Bugri Családi Sportnap:

 

Idén már harmadik alkalommal került megrendezésre családi sportnapunk október 11-én. Az idő kegyes volt hozzánk, hiszen gyönyörű őszi napsütéses délelőttben lehetett részünk.

 

 

 

Az idei sportnapot pályázati támogatás segítségével valósítottuk meg.Így a már jól ismert játékok és programok még színesebb tevékenységekkel bővültek, mint például a légvár, lovaglás, lovas kocsikázás, íjászat.

Hagyományosan a ligetfutással kezdődött a napunk, ahol természetesen a család apraja nagyja derekasan és lelkesen végigfutották a távot.

Ezután Kriszti óvónéni tartott nekünk aerobic órát, ahol minden porcikánkat alaposan átmozgatta. Pihenésképpen pedig Frank Szandi és Kabai Vivien aerobic-bemutatóját csodálhattuk meg.

Aikido-bemutatón láthattuk azt is, hogy a harcművészet milyen sok odafigyelést,fegyelmet kíván, és hogy ezt már a legkisebbek is ügyesen elsajátítják hozzáértő oktatók segítségével.

Egy kis frissítő tea és gyümölcsfalatkák kóstolása után mindenki belevethette magát a neki tetsző játékokba. Játszhatott ejtőernyős játékkal, célbadobóval. Kicsik és nagyok összemérhették erejüket kötélhúzásban, talicskatoló versenyben. Szakképzett oktatók és kísérők segítségével lovagolhattak a gyerekek a ligetben, sétakocsikázhattak a faluban, és még az íjászatot is kipróbálhatta bárki.

Az ugrálóvárnál a gyerekek türelmesen kivárták sorukat, és fáradhatatlanul csúszdáztak, ugráltak benne.

A szlalom pályán ügyességüket és egyensúlyérzéküket próbálhatták ki biciklizés közben.

Délben mindenki kedvére kóstolgathatta finomabbnál finomabb szendvicseket, süteményeket és salátákat, amely természetesen egytől egyig egészséges hozzávalókból lett elkészítve a szülők, gyerekek segítségével.

Ebéd után még egy munkakutya bemutatót izgulhattak végig a gyerekek, majd a sétáltatást is kipróbálhatták.

Ezúton is köszönjük mindenki segítségét. (Mókus csoport)

 
Gádoros Nagyközség Hivatalos Honlapja, Powered by Joomla!;