Nyomtatás E-mail

Kirándulni jó!

 

 A hosszúra nyúlt ősz kicsalogatta a csoportokat a természetbe. A családok nagy része egyáltalán nem, vagy csak nagyon keveset kirándul, így a gyerekeknek feledhetetlen élményt jelentett a szarvasi túra.

 

Már kora délelőtt - megpakolt hátizsákokkal és legalább olyan izgalommal - buszra szálltunk. Megérkezvén jól befalatoztunk, hogy bírjuk a túrát, és neki indultunk.

Nagyokat játszottunk, futkároztunk, megcsodáltuk a gyönyörű színben pompázó fákat, bokrokat. A gyerekek által ismeretlen állatokkal találkoztunk: mókusokkal, szitakötőkkel, pávákkal. Az utóbbitól kicsit meg is ijedtünk, de elhárítva a "veszélyt", tovább barangoltunk.

Miután zsákunkat megtöltöttük mindenféle különleges terméssel, levelekkel, lassan visszafelé vettük az irányt. Követve a térképet sikeresen megtaláltuk a kijáratot. Fáradtan, de jó kedvvel énekeltünk hazafelé.

"Árkon bokron által, háton hátizsákkal, menni mendegélni, este hazatérni....:"

(Maci csoport)

 
..lemgo.net.. als Wurmmittel, dreißig Halben, zwei Gramm oder Kubikzentimeter. Es kann eine potenzmittel levitra generika kaufen Würfelzucker oder in Schleim, verabreicht. link Dieses Arzneimittel enthält neben der Benzoesäure 1220 Prozent. http://www.lemgo.net/apotheke-levitra/ ..28.06.2017.. 11
//
Gádoros Nagyközség Hivatalos Honlapja, Powered by Joomla!; created by dlacee
//