Nyomtatás E-mail
2017. október 31. kedd, 07:41

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!


2017. novemberétől Gádoroson is elindul a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés, amely a lakosság számára díjmentesen igénybe vehető a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás részeként. A szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges sárga szelektíves edényzetek átvehetőek Gádoros, Kossuth u. 1. sz. alatt.


Az ingatlantulajdonosok 1 db sárga 240 literes szelektív hulladék gyűjtésére alkalmas edényt és igény esetén a kertes házas övezetben ingatlanonként 1db 300 literes HÁZI komposztáló edényzetet vehetnek át, aki komposztáló edényt kap, attól nem gyűjtenek be zöldhulladékot.


A szelektív hulladékgyűjtő edényzetek tulajdonjoga Gádoros település új hulladékgazdálkodási közszolgáltatója a DAREH BÁZIS NONPROFIT Zrt., melynek használatáért nem kell bérleti díjat fizetni, azonban az átvétel a jogszabályi előírások alapján kötelező.


Szelektív hulladékgyűjtő edények és komposztáló edények pótátvételi időpontja: 2017. november 7-8-9-én 8 órától 12 óráig és 13 órától 17 óráig.


ÁTVÉTEL FELTÉTELEI:

1.) SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY ÉS LAKCÍMKÁRTYA,

2.) ÁTVÉTELI ELISMERVÉNY,

3.) MEGHATALMAZÁS, HA A SZÁMLAFIZETŐNEK NINCS LEHETŐSÉGE AZ EDÉNY ÁTVÉTELÉRE.


A meghatalmazás csak 2 tanú aláírásával érvényes. Az átvételi elismervényre és a meghatalmazásra vonatkozó formanyomtatvány A www.ohunkft.hu oldalon a dokumentumok menüpont alatt található és letölthető, vagy az átvétel helyszínén is igényelhető.

Önkormányzat

 
Nyomtatás E-mail
2017. október 20. péntek, 06:31

 

Tisztelt Gádorosi lakosok!
T Á J É K O Z T A T Ó

 

 

 

 

LAKOSSÁGI LOMTALANÍTÁSI AKCIÓ ELLÁTÁSÁRÓL

 

 

 

 

Mit szállítunk el a lomtalanítás keretében?


Feleslegessé vált tárgyakat (bútor, egyéb lom) lakásban keletkező mindennemű darabos hulladékokat, mely a lakossági rendszeres szemétszállítás keretén belül nem szállíthatók el.

 

 

Mire nem terjed ki az akció?


Ipari tevékenységből, vállalkozásból eredő hulladékokra, építési sitt törmelék, autóroncs, gumiabroncs, szénpor, szerves trágya, zsákba töltött háztartási hulladékra, kerti hulladékra, zöldhulladékra (ág, nyesedék, lomb, fű) veszélyes hulladékokra(hűtőgép,Tv és egyéb elektronikai hulladékok,különböző elemek akkumulátorok, lakkok, ragasztók, oldószerek, savak, lúgok, növényvédő szerek, zsírok, olajok,festékek, veszélyes anyagokkal szennyezett csomagolási hulladékok és minden egyéb veszélyesnek minősülő anyagok .). Szállítás a lomtalanítási ütemterv szerint a megjelölt időpontban a LAKÓÉPÜLET elől történik. Gádoros Nagyközség közterületének tisztasága érdekében csakis erre az időpontra készítse ki a lomokat, azok elszállítására A MEGADOTT NAPOKON 7 órától kerül sor. Kérjük az akció keretében NE tegyen ki háztartási hulladékot, mert azt a szél széthordja és a közterületet szennyezi. Az ilyen jellegű hulladékot a rendszeres szemétgyűjtés keretében szállítjuk el!

 

 

A lomtalanítás időpontja: 2017. november 02.(csütörtök) reggel 7 órától.

 

 

Az akció keretén belüli ingyenes szállítás csak az érvényes szerződéssel rendelkező ingatlantulajdonosokat illeti meg.

 

Kérjük a leüresített ingatlanok tulajdonosait NE helyezzék ki a lomokat, mert azok elszállításra nem kerülnek.

 

Lomtalanítással kapcsolatos információkat a honlapunkon is megtekinthetik a www.ohunkft.hu címen, valamint telefonon is érdeklődhetnek a 68/512-462-es telefonszámon.


 

Tisztelettel:


A DAREH Bázis Zrt. –vel közreműködve:

Orosházi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

 
Nyomtatás E-mail
2017. október 19. csütörtök, 09:42

 

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!2017. novemberétől Gádoroson is elindul a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés, amely a lakosság számára díjmentesen igénybe vehető a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás részeként. A szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges sárga szelektíves edényzetek átvehetőek Gádoros, Kossuth u. 1. sz. alatt.


Az ingatlantulajdonosok 1 db sárga 240 literes szelektív hulladék gyűjtésére alkalmas edényt és igény esetén a kertes házas övezetben ingatlanonként 1 db 300 literes HÁZI komposztáló edényzetet vehetnek át, aki komposztáló edényt kap, attól nem gyűjtenek be zöldhulladékot.


A szelektív hulladékgyűjtő edényzetek tulajdonjoga Gádoros település új hulladékgazdálkodási közszolgáltatója a DAREH BÁZIS NONPROFIT Zrt., melynek használatáért nem kell bérleti díjat fizetni, azonban az átvétel a jogszabályi előírások alapján kötelező.


Szelektív hulladékgyűjtő edények és komposztáló edények

átvételi időpontja:

2017. október 25-26-27-én 8 órától 18 óráig.


ÁTVÉTEL FELTÉTELEI:

1.) SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY ÉS LAKCÍMKÁRTYA,

2.) ÁTVÉTELI ELISMERVÉNY,

3.) MEGHATALMAZÁS, HA A SZÁMLAFIZETŐNEK

NINCS LEHETŐSÉGE AZ EDÉNY ÁTVÉTELÉRE.


A meghatalmazás csak 2 tanú aláírásával érvényes.

Az átvételi elismervényre és a meghatalmazásra vonatkozó formanyomtatvány A www.ohunkft.hu oldalon a dokumentumok menüpont alatt található és letölthető, vagy az átvétel helyszínén is igényelhető.


Önkormányzat
 
Nyomtatás E-mail
2017. október 18. szerda, 12:48

Gádoros Nagyközség Polgármestere

5932 Gádoros, Kossuth u. 16.

Telefon: 68/490-001


M E G H Í V Ó


 

Gádoros Nagyközségi Önkormányzat


Képviselő-testülete rendkívüli ülését

 

2017. október 20-án (péntek) 1400 órai


kezdettel tartja a Községháza tanácskozó termében, melyre tisztelettel


meghívom.

 
Nyomtatás E-mail
2017. október 18. szerda, 11:54

Gádoros Nagyközségi Önkormányzat


Képviselő-testületének


Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága


5932 Gádoros, Kossuth u. 16.


Telefon: 68/490-001

 

 

 

M E G H Í V Ó


 

Gádoros Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének

 

Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága következő ülését

 

2017. október 20-án (péntek) 1330 órai kezdettel


 

tartja a Községháza tanácskozó termében, melyre tisztelettel


meghívom.

 

 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 81
Gádoros Nagyközség Hivatalos Honlapja, Powered by Joomla!;