Szerző Téma: Ejnye - ejnye!  (Megtekintve 77 alkalommal)

Nem elérhető csamangoz

• Újonc
  • *
Ejnye - ejnye!
« Dátum: 2010. Július 28. - 13:40:55 »
A kérdés

Szatmári Sándorné Progádor
Kft ügyvezetője Szogádor Kft
ügyvezetője Részére

Tisztelt Szatmári Sándorné!

Kérem, hogy a szovátai üdülő üzemeltetésével kapcsolatban szíveskedjen válaszolni az alábbi kérdéseimre, illetve a kért dokumentumok másolati példányait küldje meg részemre.

1.   kérem a Szogádor Kft mérlegét magyar nyelvű formában
2.   2009 szeptember 1- 2010 május 31 között a pihenőházban eltöltött vendég éjszakák számát havi bontásban, ezen éjszakákért mennyi térítési díjat fizettek a vendégek?
3.   2009. szeptember 1-2010. május 31 között a gádorosi lakosok által eltöltött vendég éjszakák száma mennyi volt és mennyi térítési díjat fizettek ezért a lakosok?
4.   a pihenőház működtetésével kapcsolatban 2009-ben felmerülő alábbi kiadások összegeiről kérem küldjön tájékoztatást: villanyszámla, fűtés, vízdíj, tisztítószerek, gondnokok munkabére, közterhek, reklám, marketing költségek, könyvelési díj, más egyéb költségek amelyek az 50.000 Ft-ot éves szinten meghaladták?
5.   Kérem a Szogádor Kft által vezetett számla 2009. január 1-i és a 2009. december 31-i állapotát tükröző számlakivonatok másolatát?

Gádoros 2010. június 17.

Tisztelettel:
                                                                                                 Jámborcsik László
                                                                                                         képviselő

A válasz

Progádor Nonprofit Kft

Gádoros
Kossuth u. 1.

Jámborcsik László
képviselő úrnak

Gádoros Fő u. 25.

Tisztelt Képviselő Úr!

2010. június 17. napján hozzám intézett a SZOGÁDOR Kft-vel kapcsolatos kérdéseivel összefüggően az alábbiakról tájékoztatom.

A SZOGÁDOR Kft alapítója a PROGÁDOR Nonprofit Kft volt, melynek egyszemélyi tulajdonosa, alapítója Gádoros Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete.

A képviselő-testület, mint egyszemélyi tulajdonos alapító nem vitathatóan jogosult engem mindazon kérdések megválaszolására kötelezni, amelyekre Ön tőlem választ vár. Nem vagyok azonban köteles - testületi döntés hiányában — Önnek, mint képviselőnek a kérdéseire válaszolni. Mindezek ellenére a következő tájékoztatást adom:
A SZOGÁDOR Kft mérlegét a könyvelő által lediktált magyar fordításban már átadtam az Ön részére, de hivatalos fordítást nem tudok biztosítani. Amennyiben erre szüksége van, úgy a könyvelő ezt térítési díj ellenében az Ön részére elkészítteti.

Az éves bevételről már a Képviselő Úrnak 2010. január 25-én küldött levelemben számot adtam, a vendégéjszakák számát 2009. augusztus 31-ig a 2009. évi szeptember 15-i testületi ülésen már közöltem, továbbá arról is tájékoztattam, hogy a befizetések hol korábban, hol pedig később történtek mint a szállás igénybevétele. Ezért annyiban egészíteném ki a tájékoztatást, hogy a vendégéjszakák száma 357- ről 377.8- re változott. 2010. május 31-ig 2136 lej volt a bevétel 1 éjszakára 16 főnek, akik nem Gádorosiak.

A kért költségek a következőképpen alakultak:
víz-villany-fűtés   4428 lej
tisztítószer   608 lej
munkabér(bruttó)   20952lej
közteher   5818 lej
reklám,marketing   484 lej
könyvelői díj   3960 lej
Egyéb költség 50000.- Ft feletti nem merült fel.

Csatolom továbbá kérésének megfelelően a kért számlamásolatokat. Kérem a fentiek szíves tudomásulvételét és elfogadását

Gádoros, 2010. július 27.
                  Tisztelettel:
                        Szatmári Sándorné
« Utoljára szerkesztve: 2010. Július 28. - 13:45:47 írta csamangoz »

Nem elérhető zsolt

• Újonc
  • *
Re:Ejnye - ejnye!
« Válasz #1 Dátum: 2010. Július 28. - 14:17:56 »
Na, tessék! :(

Most szólt a szomszéd, hogy baj van a bányánkban!  :o

Mi eddig úgy voltunk, hogy igaz hogy görbe az a tojás, meg kicsit szagos is, DE A MIENK!!  ::)

Erre föl azt látjuk itten, hogy az a kerge tyúk mindenkinek a kezére koppint, aki az ő guanó-ját piszkálja.   :(

Ráadásul még mi is civódunk a szomszéddal.

Én tyúklevest szeretnék, Ő meg mindenáron grillezni akar!

zsolt :)
« Utoljára szerkesztve: 2010. Július 28. - 14:23:08 írta zsolt »